Poziv na radionice u sklopu projekta „Odgovorne potrošačice!“

Izvor: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, 05.05.2020.
Udruga „POTROŠAČICA“ – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske, zajedno s partnerskom ustanovom, Veleučilištem u Slavonskom Brodu, provodi projekt pod nazivom  „Odgovorne potrošačice!“, koji je putem Javnog natječaja "Pametno s pametnim tehnologijama i održiva potrošnja za građane Republike Hrvatske", financiran od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Cilj projekta „Odgovorne potrošačice!“ je informirati i educirati građane o kružnom gospodarstvu kako bi kao potrošači promijenili svoje navike prilikom zbrinjavanja otpada, te racionalno koristili plastiku, odnosno kako bi doprinijeli ostvarivanju ciljeva održivog razvoja.

Također, u sklopu navedenog projekta, potrošači će biti informirani o plastičnim predmetima koji će od 1. siječnja 2021. godine biti zabranjeni.
 
Radionice će se održati putem Zoom Cloud Meeting platforme u srijedu 6. svibnja 2020. godine u tri termina: 10, 13:30 i 18 sati.
 
Građani se mogu prijaviti putem obrasca dostupnog na ovom linku, nakon čega će im biti dostavljen link za pristup radionici putem Zoom Cloud Meeting platforme.

Posljednja izmjena: 05.05.2020.